Audio knjiga

Priče za laku noć

“Djeco laku noć” knjiga je za djecu unutar koje se nalaze tri zanimljive i uzbudljive priče za djecu, “Maca Papučarica”, “Moj kišobran može biti balon”, “Ja imam ti nemaš”. Ono što je autorica i naglasila je to da svojim pričama želi djeci reći da svaki njihov dan ma koliko on običan bio, može biti lijep i ostati im u trajnom, lijepom sjećanju. Jer ljepota života su male stvari. U isto vrijeme kroz priče se mogu iščitati i lijepe poruke, poruke o ljubavi i prijateljstvu i dobroti.

a djecu unutar koje se nalaze tri zanimljive i uzbudljive priče za djecu, “Maca Papučarica”, “Moj kišobran može biti balon”, “Ja imam ti nemaš”. Ono što je autorica i naglasila je to da svojim pričama želi djeci reći da svaki njihov dan ma koliko on običan bio, može biti lijep i ostati im u trajnom, lijepom sjećanju. Jer ljepota života su male stvari. U isto vrijeme kroz priče se mogu iščitati i lijepe poruke, poruke o ljubavi i prijateljstvu i dobroti.

Snimljeno izdanje: Priče za laku noć, Ela Peroci, 1st ed., Mozaik Knjiga, 2001. Online pdf primjerak (drugačija verzija): http://www.diogenpro.com/uploads/4/6/8/8/4688084/ela_peroci_djeco_laku_no.pdf

Narator

Biljana Pešić

Biljana Pešić prihvaća ulogu naratora naše jedine slikovnice Male priče o velikim slovima uz knjigu Ele Peroci Priče za laku noć, kao predstavnica JP “Radio Usora” d.o.o. Biljana bez obzira na trenutne obnove prostorija koje njihova Radio Usora provodi je pristala na naraciju ne samo jednog naslova nego dva. Vjerujemo da je lijepo znati da lijep glas prati i velika susretljivost. Radio Usora je postaja koja emitira sve od informativnog programa do važnih događaja na našim prostorima (i šire) te glazbenog programa. Možete se aktivno družiti s njima i pratiti aktivnosti putem Facebook stranice Radija Usora.

Umjetnik

Hasan Bekanović

Hasan Bekanović dolazi iz V. Kladuše. Fakultet lijepih umjetnosti-odsjek slikarstvo diplomirao u u Banja Luci (NUBL). Član je ULUBiH, ULU V. Kladuša i ULU USK-a. Samostalno je održao izložbe šesnaest puta u gradovima diljem Bosne i Hercegovine uključujući Veliku Kladuša, Bihać, Cazin, Banja Luku, Mostar i druge. U okvirima udruženja likovnih umjetnika, likovnih kolonija, kao i raznih humanitarnih i drugih javnih društvenih udruženja u BiH i Hrvatskoj aktivno sudjeluje na kolektivnim izložbama. Učesnik mnogobrojnih drugih likovnih kolonija u BiH („Duga“-Bihać; „Krušnica“; „Počitelj“, Mostar, …) i Hrvatskoj ( Zagreb, Karlovac, Plitvice, Zadar, Petrinja…). Ako ste zainteresirani čuti i vidjeti više od Hasana i njegove umjetnosti, njegov kontakt email je bekanovic.hasan@gmail.com, a možete ga pronađi i na Facebook-u.

Želimo kroz inovativno i empirički pouzdano rješenje mobilizirati, etnički polariziranu BiH, na ritam pokreta oko zajedničkog problema – neravnopravnosti i diskriminacije osoba sa poteškoćama u razvoju.