Audio knjiga

Priče Za Svaki Dan – Zima

Ovo je čuvena zbirka Disneyevih priča koje će nam uljepšati svaki dan tijekom svakog godišnjeg doba!

Četiri knjige za četiri godišnja doba: proljeće, ljeto, jesen i zima, za svaki dan po jedna priča. Pronađite današnji datum i uživajte u neobičnim pustolovinama Disneyevih junaka, kroz mnoštvo šala i smijeha.

Snimljeno izdanje: Priče za svaki dan. Walt Disney. Mladinska Knjiga, 1991.

Narator

Almedina Neimarlija Veispahić

Almedina Neimarlija Veispahić prihvaća ulog naratora knjige Priče za svaki dan: Zima kao predstavnica Radio Kaknja. Radio Kakanj je bosanska lokalna komercijalna radio stanica koja emitira program iz Kaknja, Bosne i Hercegovine. Ova radio stanica emitira razne programe poput muzike i lokalnih vijesti. Radio ima veliki broj mladih ljudi i entuzijasta koji su svojim radom dopridonose bržem, tačnom informisanju sugrađana o svim aktuelnim zbivanjima. Programski sadržaji su prilagođeni svim kategorijama stanovništva. Više o njihovom radu pogledajte na njihovoj web stranici: https://radiokakanj.co.ba/.

Umjetnik

Sonja Olah Milović

Sonja Olah Milović dolazi iz Vrbasa, rođena je 20.07.1967 i radi u Gimnaziji “Žarko Zrenjanin” u Vrbasu. Samouki je slikar (pejzažist). Njezina motivacija je ljubav prema slikarstvu, prirodi i životu. Bitno joj je sudjelovati u inicijativi kao što je naša jer joj je bitno da prenese djeci svu čaroliju i ljubav prema životu te da smo svi bitni, jedinstveni i neponovljivi. Više o Sonjinoj umjetnosti pogledajte na njezinoj facebook stranici. Umjetničko djelo koje prati Priče za svaki dan – Proljeće: Olah-Milović, Sonja. Čarobna šuma (2020), 70×50 akril na platnu.

Želimo kroz inovativno i empirički pouzdano rješenje mobilizirati, etnički polariziranu BiH, na ritam pokreta oko zajedničkog problema – neravnopravnosti i diskriminacije osoba sa poteškoćama u razvoju.