Audio knjiga

Priče Za Svaki Dan – Proljeće

Ovo je čuvena zbirka Disneyevih priča koje će nam uljepšati svaki dan tijekom svakog godišnjeg doba!

Četiri knjige za četiri godišnja doba: proljeće, ljeto, jesen i zima, za svaki dan po jedna priča. Pronađite današnji datum i uživajte u neobičnim pustolovinama Disneyevih junaka, kroz mnoštvo šala i smijeha.

Snimljeno izdanje: Priče za svaki dan. Walt Disney. Mladinska Knjiga, 1991.

Narator

Azra Muminović

Azra prihvaća ulogu naratora knjige ”Priče za svaki dan – Proljeće” kao predstavnica Radio Studija D Srebrenik! Radio djeluje više od dvadeset godina,a svojim signalom pokriva teritorijalno gotovo cijelo područje TK, zatim Doboj, sjeverne dijelove RS i Brčko DC. Radio Studio D se ističe time što je također pokretač niza društveno odgovornih i humanitarnih projekata. STUDIO D je nosilac ideje i glavni realizator serijala eko kviza “čovjek, zdravlje i okolica”. Jedinstvenost i multikulturalnost BiH je temelj na kome je radio formiran i kao takav učestvovao je u realizaciji brojnih projekata koji su imali za cilj uspostavu humanih vrijednosti u društvu, pomirenje i suživot. Ship to Bosnia je jedan od projekata u kojem je Studio D, kao partner pomogao izgradnju Kuće Solidarnosti u Lipnici. Nije Vam iznenađujuće da je ovakav radio se odlučio i pridružiti našoj inicijativi. Saznajte više o djelovanju Radio Studia D na web stranici: www​.stu​diod​.ba

Umjetnik

Sonja Olah Milović

Sonja Olah Milović dolazi iz Vrbasa, rođena je 20.07.1967 i radi u Gimnaziji “Žarko Zrenjanin” u Vrbasu. Samouki je slikar (pejzažist). Njezina motivacija je ljubav prema slikarstvu, prirodi i životu. Bitno joj je sudjelovati u inicijativi kao što je naša jer joj je bitno da prenese djeci svu čaroliju i ljubav prema životu te da smo svi bitni, jedinstveni i neponovljivi. Više o Sonjinoj umjetnosti pogledajte na njezinoj facebook stranici. Umjetničko djelo koje prati Priče za svaki dan – Proljeće: Olah-Milović, Sonja. Čarobna šuma (2020), 70×50 akril na platnu.

Želimo kroz inovativno i empirički pouzdano rješenje mobilizirati, etnički polariziranu BiH, na ritam pokreta oko zajedničkog problema – neravnopravnosti i diskriminacije osoba sa poteškoćama u razvoju.