Narator

Azra Muminović

Azra prihvaća ulogu naratora knjige ”Priče za svaki dan – Proljeće” kao predstavnica Radio Studija D Srebrenik! Radio djeluje više od dvadeset godina,a svojim signalom pokriva teritorijalno gotovo cijelo područje TK, zatim Doboj, sjeverne dijelove RS i Brčko DC.

Radio Studio D se ističe time što je također pokretač niza društveno odgovornih i humanitarnih projekata. STUDIO D je nosilac ideje i glavni realizator serijala eko kviza “čovjek, zdravlje i okolica”. Jedinstvenost i multikulturalnost BiH je temelj na kome je radio formiran i kao takav učestvovao je u realizaciji brojnih projekata koji su imali za cilj uspostavu humanih vrijednosti u društvu, pomirenje i suživot. Ship to Bosnia je jedan od projekata u kojem je Studio D, kao partner pomogao izgradnju Kuće Solidarnosti u Lipnici.

Nije Vam iznenađujuće da je ovakav radio se odlučio i pridružiti našoj inicijativi. Saznajte više o djelovanju Radio Studia D na web stranici: www​.stu​diod​.ba.

Želimo kroz inovativno i empirički pouzdano rješenje mobilizirati, etnički polariziranu BiH, na ritam pokreta oko zajedničkog problema – neravnopravnosti i diskriminacije osoba sa poteškoćama u razvoju.