Narator

Bjanka Medić

Bjanka Medić prihvaća ulogu naratora knjige Priče iz davnine I.B. Mažuranić kao predstavnica Radija Ljubuški. Ovo je moderna radio postaja koja prati sve trendove i novitete. Timskim radom uspješno realiziraju medijske projekte, kako vlastite tako i one na razini države. Radio Ljubuški je dobitnik srebrne nagrade za najbolji komercijalni spot za područje jugoistočne Europe.  Pored emitiranja vlastitog 0-24 satnog programa, Radio Ljubuški pruža marketinške usluge, usluge organiziranja nagradnih igara, voditeljske usluge, usluge organizacija kulturnih događaja. Usmjereni su dobrobiti čovjeka i njegovog kvalitetnog razvoja! Za više informacija posjetite web stranicu (https://radioljubuski.ba/).

Štoviše, jedna insider informacija, razlog zbog kojeg nam je osobito drago da je Radio Ljubuški prihvatio suradnju jest činjenica da glavni motivator začetka ovog projekta i jest maleni dječak sa poteškoćama u razvoju koji dolazi iz grada Ljubuškog!

Želimo kroz inovativno i empirički pouzdano rješenje mobilizirati, etnički polariziranu BiH, na ritam pokreta oko zajedničkog problema – neravnopravnosti i diskriminacije osoba sa poteškoćama u razvoju.